Centrul Internațional pentru Educație a susținut în perioada 21-26.07.2022 cursul internațional de formare din cadrul proiectului 𝘿𝙄𝙂𝙄𝙏𝘼𝙇 𝙔𝙊𝙐𝙩𝙝.
Lucrători de tineret din România, Italia, Macedonia de Nord, Croația, Lituania și Turcia au luat parte la activități interactive de lucru în echipă și colaborare în vederea obținerii de cunoștințe despre Storytellying Digital, Marketing Digital și crearea și utilizarea jocurilor video în scop educațional.
Pe parcursul celor 6 zile de activitate, participanții au avut șansa să se cunoască și să consolideze legăturile dintre ei prin sesiuni de jocuri interactive, energizere și activități de teambuilding, să își dezvolte cunoștințele despre procesul de creare al unui produs de Storytellying Digital, dar și cum să îl promoveze utilizând strategii de Marketing Digital.
Totodată, au participat la un workshop despre crearea jocurilor video educaționale, dezvoltându-și astfel competențele digitale. 🎮
Seara interculturală s-a desfășurat în aer liber, oferindu-le participanților un mediu deschis și plăcut unde să își susțină prezentările despre cultura și tradițiile lor.
Într-una dintre zile, participanții au vizitat Manastirea Lainici și împrejurimile.

Digital YOUth este un proiect internațional, finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+. 🇪🇺