Centrul International pentru Educatie a luat parte la conferinta internationala „Teachers Way”, orgasnizata in Skopje, Macedonia de Nord.

In cadrul conferintei, coordonatorul de proiect a discutat obiectivele si rezultatele obtinute in cadrul proiectului Mind the Gap.

Profesorii prezenti au fost antrenati in discutii despre activitati de dezvoltare profesionala care pot fi sustinute in scoli, pentru a sustine tranzitia tinerilor pe piata muncii.

Au fost discutate rezultatele de invatare obtinute in urma seminarului international din UK, dar si rezultatele studiului de vulnerabilitati desfasurat in fiecare dintre cele 4 tari partenere.

ICE a dezbatut problema somajului in randul tinerilor si a discrepantelor dintre abilitatile detinute de tineri si cele necesare in obtinerea unui loc de munca dupa terminarea studiilor.

Au fost discutate obiectivele si planul de desfasurare ale schimbului de tineri ce va avea loc in Targu-Jiu, Romania si a Programului Mind the Gap, ce se va desfasura in fiecare tara din proiect.

Dascalii au fost interesati de subiect si au participat activ in prezentare, dorindu-si sa afle mai multe despre cum ii pot sustine pe tineri in drumul lor spre o cariera.