In perioada 11 – 15 Aprilie 2022, Centrul International pentru Educatie a derulat cea de-a doua activitate de invatare din cadrul proiectului international Mind the Gap, la care au luat parte tineri din Romania, Italia, Marea Britanie si Macedonia.
  Prima zi a fost dedicata cunoasterii participantilor, prin intermediul unei sesiuni de jocuri introductive. Dupa ce tinerii s-au familiarizat unii cu ceilalti, au luat parte la un workshop de auto – cunoastere, unde au avut ocazia sa vada diferentele dintre imaginea de sine si cum sunt perceputi de cei din jur.
  A doua zi a mobilității a fost dedicată introducerii conceptelor de dezvoltare personală. Participantilor le-a fost explicată semnificația si procesul de creare al unei analize SWOT.
  În a treia zi participantii au avut parte de vizite culturale.
  În ziua a patra, participanții au fost introduși în activitățile locale și au avut șansa de a asculta fiecare coordonator. KBM și-a prezentat oportunitățile de internship, Eunoia a discutat despre sesiunile de formare și ICE despre voluntariat.
  Ultima zi de activitate a constat in oferirea de certificate Youthpass printr-un joc.

In urma acestei mobilitati, tinerii si-au dezvoltat abilitatile de comunicare (nonformale,digitale), si de lucru in echipa. Discuțiile de grup și sesiunile de brainstorming au fost folosite pentru a dezbate conceptele despre angajare, dezvoltare personală și piața muncii. De asemenea, participanții au trebuit să acționeze ca angajatori și angajați, pentru a avea sansa de a vedea cum este să fie în ambele posturi.