Proiectul Music Without Frontiers desfășurat în perioada 23-29 iunie 2014, finanţat de Uniunea Europeană  prin programul Tineret în acțiune Actiunea1.1, s-a axat pe modalități non-formale de educație menite să contribuie la o mai bună cunoaștere a culturii muzicale și a tradițiilor țărilor ONG-urilor participante.

Proiectul a vizat importanța muzicii și impactul ei asupra societății Europene și a societății în general. Muzica a fost folosită ca un factor de incluziune sociala și ca un instrument de promovare a zonei, țării și orașului de origine.

Schimbul de tineri a fost organizat în Purchena, Spania cu participarea a 5 ONG-uri din 5 ţări: Asociación Juvenil Ifitos din Spania, Mine Vaganti European Youth Group din Italia, Ucarli Genclik Dernegi din Turcia, CECIS din România și Intermezzo Ungdomsorganisasjon din Norvegia.

Activitățile desfășurate au cuprins dezbateri, activități de team building, activități de creație în echipă, dar și o seară interculturală. Grupul din România a pregătit mâncare tradițională românească și i-a învățat pe ceilalți participanți un dans popular românesc. De asemenea, au adus materiale publicitare pentru promovarea spațiului turistic autohton și au creat noi legături cu organizații din alte țări.