Qigong in Educatie

Qigong-ul este un ansamblu de practici ce au ca scop întărirea mentalului, ceșterea vitalității, obținerea unei stări optime de sănătate, atingerea longevității și dezvoltarea capacităților latente ale ființelor umane.

Practica de qigong include:

  • Tehnici – posturi statice sau dinamice cu mișcări line și armonioase ale corpului, combinate cu modalități specifice de respirație și concentrare mentală.
  • Forme de meditație 
  • Exerciții de relaxare

Qilingong ca stil de viata

Qilingong-ul este un stil de qigong coroborat cu principii și valori universale ale umanității:

  • moralitate
  • respect pentru viață
  • dragoste și compasiune pentru semeni.

Cui se adreseaza Qilingong-ul?

Qigongul-ul se adresează tuturor, însă noi urmărim să introducem qigong-ul în Educație, acesta fiind un instrument real de îmbunătățire a rezultatelor școlare. Astfel că, prin practică, copiii și tinerii vor învăța mai bine și mai ușor, profesorii și părinții vor interacționa cu copiii cu mult mai multă înțelepciune. Qilingong-ul vine cu un plus valoric, precum: compasiune, dragoste, respect, moralitate, baza unei educații sustenabile.

Cursuri Qilingong

Pentru a putea practica qilingong și a ajunge la efectele benefice pe care acesta îl are asupra omului și capacității mentale a acestuia, trebuie să participați în prealabil la un curs specific unde veți învăța initial tehnica. După ce veți știi această tehnică veți putea practica în orice context educational sau non-educațional.

Acestea sunt cursurile la care vă puteți înscrie.

Cursurile la care va puteti inscrie

Gen
MasculinFeminin

Doresc să mă înscriu la:
Shuai Shou&Inima infinităCămașa de fierBrocardul de aur

Vă recomandăm să urmăriți constant cursurile anunțate pe blogul site-ului cecis.ro și/sau vă invităm să completați formulatul de mai sus, urmând ca în momentul în care începem un curs să va contactăm noi.