Adina Vladu

Manager Organizațional / Expert Educațional

Fost profesor învățământ primar, cu 7 ani experiență, Adina a decis să susțină Educația într-un mod comprehensiv prin realizarea de activități educaționale complementare și inovative în vederea îmbunătățirii actului educațional, metodologiilor de predare și cultivării întregului context educațional.

Absolventă a Colegiului Național “Spiru Haret” (1999), licențiată în Științe Juridice și Administrative (2003) și absolventă de studii masterale și aprofundate în Relații Internaționale (2004), Adina, și-a continuat parcursul educațional prin participarea la numeroase traininguri internaționale, ce au culminat cu dezvoltarea unei viziuni educaționale îmbunătățite.

Toată cunoașterea, experiența, expertiza și viziunea dobandita au fost concentrate în crearea și dezvoltarea organizației Centrul Internațional pentru Educație, astfel ca momentan este responsabilă de managementul organizațional și de realizarea cu succes a misiunii Centrului Internațional pentru Educație. Are un rol activ în identificarea partenerilor, experților și colaboratorilor, dar și în elaborarea strategiei de dezvoltare organizațională. Spectrul educațional global și transferul de know-how fiind omniprezente în activitatea Centrului Internațional pentru Educație, dar și crearea de materiale de învățare noi, axate pe dezvoltarea holistică sunt mereu în atenția și directa coordonare a Adinei.