Alexandra Babuca

Manager Proiecte/Consultant

Alexandra a inceput sa lucreze la CECIS ca voluntar si acum lucreza ca asistent manager in numeroase proiecte pe care organizatia le implementeaza.

Alexandra a studiat Asistenta Sociala la Universitatea din Bucuresti, fiind interesata sa contribuie la cultivarea incluziunii sociale a tuturor categoriilor sociale aflate in acest risc. Detine o cunoastere comprehensiva a regulilor de implementare a proiectelor finantate de Comisia Europeana si o capacitate de intelegere rapida a diverselor programe de finantare. Are cunostinte avansate de MS Office, bune abilitati de organizare si planificare, avand totodata rolul de coordonare in organizarea evenimentelor de formare.

Este responsabila cu mentinerea comunicarii la nivel de parteneriat international, intrucat vorbeste fluent limba engleza si detine abilitati speciale de comunicare online, vocabular specializat, gandire analitica si structurata.
Alexandra este pasionata de meseria de mamica si atat personal cat si profesional interesata de oferirea unui context educational de dezvoltare armonioasa a copilului.