Nicoleta Vladu

Trainer / Organizator Evenimente

Membru in Adunarea Generala Cecis inca de la la infiintarea organizatiei, Nicoleta este profesor invatamant primar la origine, un profesionist cu multa experienta si expertiza in cariera didactica.

Absolventa a Colegiului National Spiru-Haret, dornica sa contribuie activ la stimularea actului de predare-invatare, Nicoleta a urmat numeroase formari nationale si internationale, studii aprofundate in Management Educational, Lucrator de tineret, studii de evaluare a calitatii in educatie. Nicoleta are un rol activ in ceea ce priveste managementul financiar Cecis, avand in acest sens studii aprofundate precum un master in Banci si Asigurari si o mare pasiune pentru matematica si calcule.

Este formator in cadrul clubului de antreprenoriat, lucrator de tineret in activitatile de formare derulate la nivel national, formator de formatori/profesori, are un rol activ in cercetare si elaborare de materiale educationale inovative desfasurate la nivel international, este coordonator echipe de asigurare a calitatii.