www.linkvolunteers.org este unul dintre rezultatele proiectului The Inspiration of You, un parteneriat între ONG-uri din Europa, America Latină și Asia, co-finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus +, Consolidarea capacităților în domeniul tineretului.

Site-ul  are ca scop promovarea accesului direct al tinerilor, organizațiilor de tineret și organizațiilor din întreaga lume la resurse care să ghideze procesul de management al voluntarilor.

linkvolunteers.org vizează să ofere cunoștințe despre procesul de management al tinerilor voluntari cu ajutorul resurselor de învățare pe teme principale – planificarea implicării voluntarului, recrutarea și selecția voluntarilor, managementul zilnic al voluntarilor, formarea voluntarilor. În același timp, își propune să elaboreze/promoveze/să se implice în evenimente offline/online și cursuri de formare privind voluntariatul tinerilor, oferite de organizațiile partenere și de părțile interesate.

Conținutul site-ului web este disponibil pentru:
· Voluntari: asigurarea resurselor de învățare pentru tinerii voluntari, activități și evenimente de voluntariat.
· Organizații: resurse de învățare în procesul de management al voluntarilor, evenimente și cursuri de formare pentru organizațiile care au/doresc să aibă programe de voluntariat

 

Cum te poate ajuta linkvolunteers.org?

Reprezinți o Organizație?

  • parcurge resursele noastre de învățare pentru a afla mai multe despre voluntariat;
  • fii parte din linkvolunteers.org
  • crează un cont, postează evenimentul și utilizează acest site ca un instrument suplimentar pentru a-ți promova evenimentele de voluntariat și pentru a colabora cu tinerii din întreaga lume.

Ești Voluntar?

  • parcurge resursele noastre de învățare pentru a afla mai multe despre voluntariat;
  • utilizează instrumentul nostru de căutare pentru a găsi oportunități în zona ta și pentru a colabora cu organizații din întreaga lume;
  • Împărtășește cu noi experiența și călătoria ta ca voluntar.