Clubul Copiilor

Centrul Internațional pentru Educație organizează cluburi educationale pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, nivel preşcolar, primar şi gimnazial. Cluburile reprezintă invitația noastră zilnică spre un tărâm de cunoaștere, dezvoltare armonioasa multilaterala, distracție și amuzament. Într-un spațiu indoor sau outdoor venim cu activități care se axează pe nevoile și aptitudinile copiilor, menite sa le potenteze capacitatile proprii.

Cluburi disponibile

Club Cunoaștere

O experiență pe care le-o propunem copiilor însetați de cunoaștere, celor pasionați de științe, experimente și învățare prin implicare activă.

Club Engleză

Prin metode de lucru diferențiate, diversificate și adaptate, copiii învață prin descoperire și cooperare tainele unei limbi de circulație internațională.

Club Mișcare & Sănătate

Clubul oferă o serie de activități sportive și informații cu un privire la un stil de viață sănătos. Axat în mare parte pe componentele de socializare, pe spiritul de echipă, clubul le oferă copiilor și contextul ideal pentru a se putea familiariza cu ideea de lider.

Club Art & Travel

Este manifestul simțului estetic, al abilităților și activităților creative. Este și tărâmul imaginației de unde plecăm în călătorii spre destinații necunoscute pentru a descoperi obiceiuri culinare și spații culturale.

Club Dezvoltare personală

Emoții, relații, comunicare, încredere, independență, exprimare liberă sunt doar câteva dintre aspectele abordate în cadrul acestui club. Copiii pot descrie experiențe personale, își pot exersa abilitățile și spori încrederea în forțele proprii, dar își pot soluționa și diferitele probleme specifice vârstei.

*În timpul vacantelor școlare și zilelor libere naționale, activitățile sunt întrerupte. Vă rugam accesați activitățile specifice de vacanță