Educatia Tinerilor

Încă de la început, unul dintre obiectivele noastre majore a fost acela de a sprijini tinerii cu care lucram să dobândească abilitățile, încrederea în sine și posibilitatea de a participa pe deplin, liber și responsabil în viața comunității.

Tinerii sunt creativi, sunt activi şi determinaţi, iar noi ne dorim să le oferim spaţiul şi contextul necesar pentru a experimenta, pentru a se implica şi pentru a investi în viitorul lor prin şcoli de vară, tabere tematice şi voluntariat educaţional.

Scoli de Vara

Școlile de Vară pentru tinerii de 14 – 22 de ani oferă o gamă variată, provocatoare și interesantă de activități ce îmbină învățarea, distracția și aventura.

Activitățile sunt axate pe dezvoltarea competențelor, capacităților, deprinderilor și atitudinilor ce țin de dezvoltarea emoțională, socio-economică, cognitivă și psihomotrică.

Arhiva Evenimente

Proiecte nationale

Îți oferim oportunitatea de a participa gratuit la activități de dezvoltare personală și profesională din cadrul proiectelor noastre naționale.

Îți propunem proiecte participative, interactive și personalizate prin care cunoști alți tineri, socializezi, trăiești experiența lucrului în echipă și te distrezi învățând.

Cele mai recente proiecte

Tabere tematice

Taberele pentru tineri oferite de Centrul Internațional pentru Educație reprezintă modalitatea perfectă de a interacționa, de a trăi experiențe amuzante și de a câștiga prieteni noi. În tabără înveți să ai grijă de tine însuți, să iei decizii, să fii independent și responsabil. Totodată, este o modalitate excelentă de a-ți testa limitele și a experimenta, în siguranță, alături de oameni dinamici și dedicați.

Programul cuprinde drumeții, jocuri de echipă, ateliere de creație, dezvoltare personală, teambuilding.

Obiective:

  • dezvoltarea abilitatilor sociale, emotionale si cognitive
  • abilitati interpersonale: independenta, respectul de sine, incredere
  • educatie antreprenoriala
  • gandire creativa

Tineri Voluntari

Dacă eşti tânăr, te invităm să te alături tinerilor din Reţeaua de voluntari educaţionali a Centrului Internațional pentru Educație, pentru ca împreună să dobândiţi anumite abilităţi de viaţă şi experienţa necesară angajării.

Este bine ştiut că toţi angajatorii preferă să angajeze persoane cu experienţă, în multe ţări Europene, voluntariatul fiind o condiţie preliminară angajării. Astfel că, Voluntariatul Educaţional este un instrument de învăţare practică pe care Centrul Internațional pentru Educație l-a iniţiat pentru tineri în special.

Cum te poți implica?

Vrei sa devii voluntar?

Devino Voluntar

Oamenii care ajuta oameni sunt cel mai bun si mai durabil mod de a raspunde nevoilor de dezvoltare ale societatii.