Clubul Copiilor

Centrul Internațional pentru Educație organizează cluburi educationale pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, nivel preşcolar, primar şi gimnazial. Cluburile reprezintă invitația noastră zilnică spre un tărâm de cunoaștere, dezvoltare armonioasa multilaterala, distracție și amuzament.

After School

Programul nostru este proiectat pentru a oferi elevilor de cls. Preg. – IV servicii de supraveghere după terminarea orelor de curs, programe educative, asistență pedagogică și psihologica, activități recreative.

Cursuri

Ne modelăm viitorul şi îi dăm formă cu ajutorul voinţei. Poate cei mai pricepuţi în această artă sunt copiii, cu mintea lor deschisă şi curiozitatea de nestăvâlit. Pentru ei organizăm cursuri pe diverse teme, care să le ofere experienţe educaţionale deosebite.

Scoala de Vara

Vara este senzorială, vine cu o poveste de trăit şi pleacă impregnată cu miros de amintiri. Ca o poveste vine şi Şcoala de Vară a Centrului Internațional pentru Educație : spumoasă, constantă, plină de aventuri şi de momente care aşteaptă să fie trăite.

Centru de Excelență

Centrul de Excelență este adresat copiilor cu înalte abilități de învățare și are ca scop sprijinirea acestora sa atingă potențialul lor maxim prin activități de învățare integrate.