Educatia Profesorilor

Unul din obiectivele noastre majore este acela de a susține profesorii prin oferirea unei game largi de oportunități de dezvoltare profesională și personală. Programele noastre susțin profesorii să devină încrezători, responsabili, inovativi și angajați în actul educaţional.

Oferim o serie de oportunități diferite de pregătire și dezvoltare profesională pentru profesori, în funcție de experiența și nevoile acestora: Evenimente, Formare continuă, Parteneriate Educaţionale, Voluntariat Educaţional.

Formare Continua

Formarea profesională continuă permite facilitarea şi învăţarea de-a lungul întregii vieţi. Dezvoltarea personală şi profesională reprezintă o necesitatea în contextul societăţii actuale.

Centrul Internațional pentru Educație oferă o serie de oportunități diferite de pregătire și dezvoltare profesională pentru profesori, în funcție de experiența și nevoile acestora: cursuri de formare, seminarii, conferințe, ateliere de lucru. Programele noastre se axează în principal pe principiile educației non-formale și crearea unui mediu de lucru plăcut și destins care să favorizeze dezvoltarea personală, profesională și socială a individului.

Arhiva Evenimente

Parteneriate Educationale

Centrul Internațional pentru Educație susţine programele educative şi ideile inovatoare. Dacă aveţi o astfel de idee şi doriţi un partener de încredere alături de care să implementaţi un program educativ, vă aşteptăm alături de noi!

De la acţiuni de formare a profesorilor la realizarea împreună a unor activități non-formale, de la identificarea nevoilor în abordarea educativă la planificarea resurselor şi obținerea rezultatelor, toate aceste etape pot fi dezvoltate şi parcurse împreună!

Hai să devenim parteneri în Educaţie!

Profesori Voluntari

Dacă sunteţi profesor, iată că aveţi acum o nouă posibilitate de exprimare şi exersare a capacităţilor proprii de formare. Contextul internaţional în care lucrăm, oferă profesorilor şi formatorilor, oportunitatea de îmbunătăţire a performanţelor profesionale şi de actualizare a instrumentelor de predare la standarde educaţionale globale.

Astfel că, invităm cat mai mulţi profesori/formatori să ni se alăture în misiunea comună pe care o avem, aceea de a contribui cât mai bine la autocultivarea noastră şi a calităţii educaţiei.

Cum mă pot implica?

Vrei sa devii voluntar?

Devino Voluntar

Oamenii care ajuta oameni sunt cel mai bun si mai durabil mod de a raspunde nevoilor de dezvoltare ale societatii.