Voluntari ai Centrului Internaţional pentru Educaţie au organizat, marti, conferinţa de diseminare a activităţilor, dar şi a rezultatelor obţinute în cadrul proiectului Internaţional Intercultural Dialogue to Empower Minorities.

În cadrul conferinței au fost prezentate activitățile de învățare din cadrul proiectului, la care au luat parte tineri din România, Spania, Germania și Italia, rezultatele obținute până acum, dar și produsele de digitalstorytellying si blogul realizate în prima activitate de învățare, desfășurată în România.

Tinerii au împărtășit cu alți elevi experiența trăită de ei în Sassari, Italia și au prezentat, de asemenea fotografii din timpul activităților și TOOLKIT-ul la care au lucrat împreună.
Proiectul “Inter-Dem” își propune să promoveze interacțiunea pașnică, descoperirea reciprocă și toleranța în rândul tinerilor din minoritățile native și etnice prin formarea lor pentru a deveni potențiali activiști digitali, promovarea dialogului intercultural prin intermediul și în noile canale media.