Centrul International pentru Educatie alaturi de partenerii sai, Oriel din Italia, Asociacija TAVO Europa din Lituania și Nevsehir ll Milli Egitim Mudurlugu din Turcia au derulat in data de 30.06.2022, conferinţa de diseminare a activităţilor, dar şi a rezultatelor obţinute în cadrul proiectului Open to Change, la care au luat parte 48 de persoane.

Când un proiect ia sfărșit, ne place întotdeauna să ne uităm în spate, la rezultatele obținute în cadrul său.
𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐭𝐨 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐠𝐞 s-a focusat pe dezvoltarea implicării tinerilor în comunitate.
Pe parcursul celor 27 de luni de implementare, am organizat două mobilități de învățare. Prima a avut loc în Italia și a implicat 16 lucrători de tineret din țările partenere, iar cea de-a doua a avut loc în România și a implicat 47 de tineri.
Tineri din 𝗟𝗶𝘁𝘂𝗮𝗻𝗶𝗮, 𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗮, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮 ș𝗶 𝗧𝘂𝗿𝗰𝗶𝗮 au lucrat împreună pentru crearea și implementarea unor proiecte benefice comunității. Unul dintre aceste proiecte este Hunger Games, care urmărește adăugarea unei opțiuni, în aplicațiile de tip Glovo, ca mâncarea comandată și neridicată de client să fie dăruită unui om nevoiaș. 🌍
🇪🇺 𝐄𝐫𝐚𝐬𝐦𝐮𝐬+ reprezintă o bună oportunitate de învățare și dezvoltare personală și suntem fericiți că în rândul urmăritorilor noștri s-au aflat persoane interesate de acest program. 🇪🇺
Cu această ocazie, dorim să vă mulțumim pentru prezența în cadrul conferinței de diseminare a proiectului internațional Open to Change, finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 2, Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului!
A fost dezvoltată și 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐰𝐞𝐛 a proiectului, pe care o puteți accesa la următorul link ( https://opentochange.tr.gg) și de unde puteți afla mult mai multe informații.
Proiectul internațional Open to Change este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 2, Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului.