Centrul International pentru Educatie alaturi de partenerii sai, Oriel din Italia, Asociacija TAVO Europa din Lituania și Nevsehir ll Milli Egitim Mudurlugu din Turcia au derulat in data de 30.06.2022, conferinţa de diseminare a activităţilor, dar şi a rezultatelor obţinute în cadrul proiectului Open to Change.

La conferinta au participat tineri  si lucratori de tineret implicati in activitatile de invatare derulate pe parcursul proiectului. Pe parcursul celor 27 de luni de implementare, au fost organizate două mobilități de învățare. Prima a avut loc în Italia și a implicat 16 lucrători de tineret din țările partenere, iar cea de-a doua a avut loc în România și a implicat 47 de tineri.
Tineri din 𝗟𝗶𝘁𝘂𝗮𝗻𝗶𝗮, 𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗮, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮 ș𝗶 𝗧𝘂𝗿𝗰𝗶𝗮 au lucrat împreună pentru crearea și implementarea unor proiecte benefice comunității. Unul dintre aceste proiecte este Hunger Games, care urmărește adăugarea unei opțiuni, în aplicațiile de tip Glovo, ca mâncarea comandată și neridicată de client să fie dăruită unui om nevoiaș.
A fost dezvoltată și 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐰𝐞𝐛 a proiectului, pe care o puteți accesa la următorul link ( https://opentochange.tr.gg) și de unde puteți afla mult mai multe informații.
Proiectul internațional Open to Change este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 2, Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului!