Intercultural Dialogue to Empower Minorities

Centrul International pentru Educatie gazduieste in aceste zile prima activitate internationala de invatare din cadrul proiectului Intercultural Dialogue to Empower Minorities la care participa tineri din Romania, Italia, Germania si Spania.

Pe parcursul celor 7 zile de activitate, tinerii vor pasi in lumea comunicarii digitale, creand un blog comun si cateva produse de Storytelling Digital.

In primele zile de activitati, participantii au avut ocazia de a se cunoaste si a lega prietenii printr-o serie de jocuri interactive, au discutat despre canalele media si retelele de socializare din lumea comunicarii digitale si au prezentat propriile lor opinii despre discriminare si excludere sociala, punand in scena mici improvizatii ale unor situatii reale de excludere si creand cateva planuri de actiune.

Activitatea face parte din proiectul Intercultural Dialogue to Empower Minorities, proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus Plus, Parteneriate strategice în domeniul tineretului.