Investeşte în educaţie!

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit pentru sprijinirea Centrului Internațional pentru Educație şi a proiectelor de educaţie dedicate copiilor, tinerilor, părinţilor şi profesorilor!

A) Dacă ai înregistrat venituri din salarii sau pensie – poţi opta pentru distribuirea sumei reprezentand pana la 3,5% din impozitul pe venit datorat către noi pentru o perioadă de 2 ani prin bifarea casuţei corespunzătoare din cerere.

Descarcă formularul 230

B) Dacă ai realizat venituri din activităţi independente şi ai obligaţia depunerii declaraţiei unice – poti opta  pentru distribuirea sumei reprezentand pana la 3,5% din impozitul datorat pe venit net către asociația noastră. 

Descarcă Declaraţia unică

 

*Completează cu datele personale numai unul din aceste formulare, în funcție de situația în care vă aflați.
Descarcă, printează, completează formularul, cu majuscule şi semnează la secțiunea: semnătură contribuabil (stânga jos)

 

Depune formularul


Formularele se pot depune până la data de 25 mai 2020:

  • În format hârtie, la registratura organului fiscal competent. Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care aparţii cu domiciliul găseşti aici: https://goo.gl/XFb2QQ
  • Prin poştă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire
  • Online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/
  • La sediul Centrul Internațional pentru Educație (strada 16 Februarie, nr 8, ap 2, Tg-Jiu, jud. Gorj) – trimite prin poştă sau vino personal cu formularul completat şi îl vom depune noi pentru tine.