PLANIFICARE EVENIMENTE

Oferim servicii complete de organizare, coordonare și planificare evenimente pentru companii, ONG uri sau instituții publice. Organizăm evenimente precum:

Conferințe științifice, de prezentare a unui proiect/produs/serviciu, medicale, de presă, educaționale sau pe orice altă temă. La cererea clientului acestea pot fi organizate în locații turistice pentru a oferi participanților dumneavoastra pe lângă informații profesionale și posibilitatea de relaxare și petrecere a timpului liber, dumneavoastră punându-vă la dispoziție toate cele necesare pentru o bună desfășurare și un rezultat de înaltă calitate.

Reuniuni – Echipa noastră este pregătită pentru organizarea în detaliu a întâlnirilor dumneavoastră de lucru naționale și internaționale. În pregătirea pentru delegații străine și nu numai, punem foarte mare accent pe valoarea culturală-artistică a întâlnirii și promovarea culturii românești, a tradițiilor și obiceiurilor noastre prin crearea unui program special, fie că vorbim de vizite în zone istorice, lăcașuri sfinte, programe artistice de dansuri și cântece populare. Obiectivele noastre principale sunt acelea de a crea o imagine bună a României și de a pune în valoare imaginea și ospitalitatea dumneavoastră.

Seminarii/Ateliere/Traininguri – organizarea unor astfel de evenimente necesită o planificare corectă și pregătiri riguroase. Lucrăm cu mare atenție la organizare punându-vă la dispoziție toate cele necesare pentru o bună desfășurare, astfel încât dumneavoastră să folosiți timpul rămas pentru îndeplinirea obiectivelor de învățare și obținerea rezultatelor dorite.

Petreceri – orice eveniment pozitiv din viața noastră trebuie sărbătorit ca atare, de aceea petrecerile reprezintă un capitol interesant din munca noastră de organizare de eveniment. Fie că vorbim de petreceri tematice legate de un anumit eveniment clasic, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților, Crăciunul sau „invenții” menite să creeze o atmosferă de vis.

Expozitii – prezentarea creativă este obiectivul general pentru organizarea unei expoziții de succes. Proiectarea expoziției dumneavoastră se va realiza într-un mod organizat, interactiv și creativ. Organizăm expoziții de proiecte sociale cu vânzări de produse diverse, expoziții tradiționale, culturale (târguri de carte, de pictură/sculptură), expoziții tematice în funcție de dorințele clienților.

Serviciile noastre includ:

  • asigurare de locație, catering, cazare, masă, transport, echipamente tehnice, traduceri din/în diferite limbi
  • asigurare promovare și vizibilitate eveniment – În media, ziare, radio, organizare conferință de presă, comunicate de presă, promovare online, realizare materiale de prezentare ( mape, pliante, afișe), suport creativ și entertainment (grafică, animație, divertisment)
  • asigurare sprijin informațional și logistic pentru participanți, experți/specialiști, călătorii externe ( rezervări hoteliere, bilete de transport, transfer aeroport-hotel, asigurări de călătorie, medicale, informații despre vize, climatul socio-economic și politic al țării de destinație, suport pentru acomodare, etc

Strategia noastră

Pasul 1

Cunoașterea reciprocă: Analiza profil, Comunicare Comprehensivă, Identificarea așteptărilor

Pasul 2

Pregătirea evenimentului: Analiza nevoilor, Planul de Acțiune, Realizare Buget, Organizare eveniment

Pasul 3

Derularea evenimentului: Management organizatoric, Managementul riscurilor, Monitorizare&Evaluare

Pasul 4

Follow-up: Evaluare Finala, Diseminare rezultate

De ce să apelați la serviciile noastre pentru organizarea de evenimente?

  • Bugetul – Economisiți timp și bani, întrucât noi putem identifica partenerii potriviți din cadrul rețelei și negocia cu aceștia prețul corect.
  • Calitate și profesionalism – Experiența în organizare și planificare de evenimente precum și atenția sporită la detalii dar și empatia și cunoștințele psihologice deținute de membrii echipei noastre vor contribui la realizarea serviciului cu un grad mare de profesionalism.
  • Stresul&Timpul de organizare – Vă ajutăm să scapati de stresul și suprasolicitarea dată de organizarea unui eveniment. Experiența noastră permite organizarea evenimentului dvs. într-un timp mai scurt.
  • Managementul riscului – Echipa noastră este pregatită pentru a face față situațiilor neașteptate, analiza și prevenția reprezintă elemente esențiale în strategia noastră de lucru.
  • Orientarea către client – Echipa noastră va crea evenimentul în conformitate cu viziunea clientului, venind cu idei creative și originale adaptate acesteia.