Am pornit în aventură şi în acest an alături de Şcoala de Vară CECIS.  Ne-am propus să redescoperim ce înseamnă natura şi vegetalul ca parte integrantă a patrimoniului nostru naţional.

În prima zi a avut loc deschiderea şcolii, ne-am setat aşteptările, ne-am format ca o echipă şi ne-am propus să ne distrăm şi să ne bucurăm împreună de vară.

Pentru că suntem firi creative şi talentul trebuie fructificat, am continuat în ziua următoare cu un atelier de creaţie literară, iar gândurile noastre au fost aşternute în jurnalul pe care l-am creat împreună. 

A treia zi a experienţei a fost sub semnul mişcării în natură, dar şi al artei, aşadar tare ne-am bucurat să fim oaspeţii Muzeului de Artă, într-o vizită de studiu care ne-a umplut ochii şi sufletul de culoare şi de frumos.

Ştiinţa şi creaţia reprezintă o îmbinare perfectă, dar şi reţeta noastă pentru voie bună. Câteva experimente ştiinţifice precum florile plutitioare sau cele colorate, ne-au făcut să ne simţim adevăraţi magicieni.

Ziua mult aşteptată, cea a excursiei, ne-a purtat paşii la Tismana, într-un decor de vis şi ne-a făcut părtaşi la o serie de aventuri, menite să ne umple sufletul pe deplin. Pădurea fermecată, culorile vacanţei în ierbarul meu, picnicul la iarbă verde, jocurile interactive şi activităţile sportive reprezintă doar o parte din preaplinul acelei zile.

La întoarcere, copiii au primit certificatele de participare, multe îmbrăţisări, împărtăşind cu toţii emoţia unei experienţe minunate şi promisiunea unor noi aventuri CECIS.


Sesiunea Iulie


Sesiunea August