Pătrunde în Lumea Jocurilor Video!

Fii pregătit pentru aventura ta de Gamer! 

Pătrunde în lumea învățării prin jocuri video și alătură-te activităților susținute de Centrul Internațional pentru Educație în cadrul Centrului de Excelență.

Avansează în nivel folosindu-ți abilitățile dobândite pe parcursul jocului, atinge-ți obiectivele și desprinde concluzii! Fie că alegi jocuri singleplayer sau multiplayer, provocări noi te așteaptă să le descoperi.

Învățarea nu a fost nicicând atât de distractivă!

Beneficii

  • Părinții/Profesorii au posibilitatea de a testa, evalua și dezvolta competențe cheie în rândul copiilor/elevilor;
  • Jocurile video îi învață pe utilizatori că eșecul este inevitabil, cum să facă față acestuia și să își revină atunci când lucrurile nu merg așa cum a fost planificat;
  • Copiii/Elevi descoperă, învață și explorează prin joc;
  • Copiii/Elevii utilizează dispozitive digitale într-o manieră constructivă și educativă;
  • Copiii/Elevii primesc recunoașterea eforturilor depuse prin oferirea de către Centrul Internațional pentru Educație a unei Diplome pentru rezultate deosebite în cadrul Centrului de Excelență.

Detalii

Activitatea se adresează preșcolarilor și elevilor din învățământul preuniversitar.

Înscrierea la activitate se poate efectua de către o persoană adultă (părinte/profesor)

Pasul 1. Donație în valoare de 60 lei (pot participa 2 copii / elevi la activitate). In cazul in care doriti sa inscrieti mai multi copii/elevi cu rezultate exceptionale in invatarea digitala, este necesar sa completati un nou formular de inscriere. 

Dovada efectuarii donatiei se atașează în formularul de înscriere

Detaliile de plata: Donatie – Gaming for skills
Denumire beneficiar: Centrul Internațional pentru Educație
IBAN: RO91BTRL02001205T16552XX

Pasul 2. Completarea Formularului de înscriere până la datele menționate mai jos:

  • Sesiunea 1: 25 Aprilie 2022

 După transmiterea formularului veți primi un e-mail automat pentru Confirmarea înscrierii.

Pasul 3. Detaliile de acces pentru activitate se transmit, prin e-mail, pana pe 30.04.2022 pentru Sesiunea 1.

Pasul 4.  Copiii/Elevii vor realiza activitatea sub îndrumarea profesorului/educatorului. Vor juca jocul video aferent secvenței pedagogice furnizate și vor prezenta concluziile desprinse. 

Pasul 5. Completarea de către dascăl și elevi/copii a câte unui chestionar de evaluare a activității. Linkurile de acces catre chestionarele de evaluare vor fi furnizate prin email. 

Pasul 6. Dascălul este responsabil de supervizarea elevilor/copiilor în indeplinirea sarcinilor, completarea chestionarului, de realizarea și încărcarea de fotografii din timpul activității pe grupul  Friendship – a common value.

Pasul 7. Persoana adultă ce a efectuat înscrierea va primi prin e-mail DIPLOMA copilului/elevului pentru rezultate deosebite în cadrul Centrului de Excelență  în termen de 3 zile lucrătoare de la încheierea perioadei de derulare.

Înscriere